اداره کل شیلات استان کرمانشاه


جستجو

جستجوي پيشرفته پورتال


منوي اصلي
row22.gif صفحه اصلی
row22.gif تماس با ما
row22.gif معرفي به دوستان
row22.gif پيشنهادات و انتقادات
row22.gif نقشه پورتال

row23.gif درباره ماShow/Hide content
row21.gif سوابق و اهداف
row21.gif معرفی مسئولان و کارشناسانShow/Hide content
row22.gif مدیر و معاونین
row22.gif کارشناسان فنی - اجرایی
row22.gif کارشناسان اداری-مالی
row22.gif مديران قبلي
row21.gif واحد هاي وابستهShow/Hide content
row22.gif كارشناسان شهرستان ها
row22.gif شيلات قصرشيرين
row21.gif اطلاعات آماری

row23.gif راهنمای متقاضیانShow/Hide content
row21.gif راهنماي عمومي وگردش کارShow/Hide content
row22.gif سردابي
row22.gif گرمابي
row22.gif ساير آبزيان
row21.gif فرم هاي مورد عملShow/Hide content
row22.gif سردابی
row22.gif گرمابی
row22.gif ساير فرم ها

row23.gif منابع آبی استانShow/Hide content
row21.gif اسلام آباد
row21.gif پاوه
row21.gif ثلاث باباجاني
row21.gif جوانرود
row21.gif دالاهو
row21.gif روانسر
row21.gif سرپل ذهاب
row21.gif سنقر
row21.gif صحنه
row21.gif كرمانشاه
row21.gif كنگاور
row21.gif گيلانغرب
row21.gif هرسين

row23.gif آبزیان پرورشی Show/Hide content
row21.gif ویژگی های ماهیان پرورشی
row21.gif ماهیان گرمابیShow/Hide content
row22.gif انواع ماهیان گرمابی
row22.gif تغذیه
row22.gif حدود زمان و وزن رهاسازی
row21.gif ماهیان سردابی
row21.gif ماهیان خاویاری
row21.gif سایر آبزیانShow/Hide content
row22.gif ميگوي آب شيرين
row22.gif خرچنگ دراز آب شيرين

row23.gif ماهیان بومی استانShow/Hide content
row21.gif اهميت ماهيان بومي و روش معرفي
row21.gif خانواده كپورماهيان
row21.gif خانواده مارماهيان آب شيرين
row21.gif خانواده گربه ماهيان آب شيرين

row23.gif مزارع پرورش ماهیShow/Hide content
row21.gif معرفی مزارع استانShow/Hide content
row22.gif گرمابی
row22.gif سردابی
row21.gif تصاوير مزارع پرورشيShow/Hide content
row22.gif  گرمابی
row22.gif سردابی

row23.gif روشهای آبزی پروریShow/Hide content
row21.gif تاريخچه تكثير وپرورش ماهي
row21.gif پرورش ماهی در سیستم باز
row21.gif پرورش ماهي مداربسته
row21.gif پرورش ماهی در محیط محصورShow/Hide content
row22.gif پن
row22.gif کیج يا قفسShow/Hide content
row22.gif پرورش ماهي در قفس
row22.gif نوع و محل قفس
row22.gif مواد مناسب ساخت قفس
row22.gif نكات مديريتي
row21.gif پرورش ماهی با کشاورزیShow/Hide content
row22.gif دو منظوره احداثی
row22.gif ذخیره آب
row22.gif شالیزار

row23.gif بهداشت و تغیه ماهیShow/Hide content
row21.gif بهداشت در مزارع پرورشي
row21.gif تغذیه ماهی هاShow/Hide content
row22.gif گرمابی
row22.gif سردابی

row23.gif صنایع شیلاتیShow/Hide content
row21.gif فرآوري آبزيان
row21.gif معرفي محصولات
row21.gif بازارآبزيان استانShow/Hide content
row22.gif مراكز عرضه آبزيان
row22.gif معرفي ماهيان بازار

row23.gif آشپزخانه آیزیانShow/Hide content
row21.gif فوايد مصرف آبزيان
row21.gif تشخيص ماهي سالم و تازه
row21.gif پاك كردن و آماده سازي
row21.gif روش هاي كلي طبخ آبزيان
row21.gif منوي طبخ ماهي
row21.gif منوي طبخ ميگو

row23.gif شیلات و کودکانShow/Hide content
row21.gif اطلاعات عمومي
row21.gif شگفتي هاي جهان آبزيان
row21.gif بازي و سرگرمي

row23.gif سایت های مرتبطShow/Hide content
row21.gif شیلات سایر استان ها
row21.gif مراکز تولید خوراک آبزیان
row21.gif شرکت های تولیدی و خدماتی
row21.gif سایت های شیلاتی خارجی

row23.gif كاربران سايتShow/Hide content
Access restricted to our members ليست كاربران
row21.gif صفحه شخصي

row23.gif اخبار سايتShow/Hide content
row21.gif ارسال خبر
row21.gif موضوعات

row23.gif محتوای اطلاع رسانیShow/Hide content
row21.gif دريافت فايل
row21.gif سوالات رايج
row21.gif پيوندهاي وب
row21.gif معرفي به دوستان

row23.gif ضميمه هاShow/Hide content
row21.gif مقالات
row21.gif برترينها
row21.gif ايميل فارسي
row21.gif گالري

row23.gif اطلاعاتShow/Hide content
row21.gif پيشنهادات و انتقادات
row21.gif آمار و ارقام
row21.gif جستجو

row23.gif گزارش هاShow/Hide content
row21.gif سالنامه آماری شیلات 89-1379

row23.gif ایمیل سازمانیShow/Hide content
row21.gif ورود به ایمیل فارسی
row21.gif ورود به ایمیل انگلیسی


پیوند های مهم

دفتر مقام معظم رهبری

مجلس شورای اسلامی

وزارت جهاد کشاورزی

شیلات ایران

جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

پورتال مردم

پرتال ایران



سامانه پیام کوتاه
سامانه پیام کوتاه

خروجی RSS

RSS پورتال



پیام های شیلاتی



ورود مدیر




روش هاي كلي طبخ آبزيان

.
مشاهده 1003   چاپ اين مطلب




روشهاي كلي طبخ آبزيان
1_ جوشانيدن :
اين روش منحصراً براي سوپ بكار مي رود. در اين روش تمام عطر وطعم ماهي به سوپ منتقل مي شود, به همين منظور ماهي را بعد از تميز كردن وكندن فلسها درسته با استخوانها وزوائد (بدون امعاء واحشاء) بكار مي برند.
2_ آب پزكردن :
صحيح ترين روش براي طبخ ماهي , آب پز كردن آن در آب , شير, يا هر نوع مايع ديگراست.براي اين منظور بايد ماهي در حرارت زير نقطه جوش پخته شود, يعني هرگز آب يا شير داخل ديگ نجوشد. معمولاً زمان لازم براي طبخ ماهي بااين روش كمي طولاني تر از روشهاي ديگر است. پس از آب پز كردن ماهيان استخواني , با كمك چنگال استخوانهاي موجود را جدا كرده و از گوشت خالص ماهي در تهيه خوراكهاي مختلف از جمله كتلت , كباب كوبيده , استانبولي , پلو , ماكاروني وغيره همانند گوشت گوساله وگوسفند استفاده نمائيد.
3_ طبخ ماهي با بخار:
ماهي را روي يك بشقاب يا كاغذ آلومينيومي كه روي آنرا كره ماليده ايد قرارداده وسپس آن را روي ظرفي كه در آن آب به آهستگي مي جوشد بگذاريد تا بتدريج با بخار آب پخته شود. دراين نوع طبخ ، ماهي بايد تازه بوده وبه اندازه كافي به آن ادويه وسس اضافه گردد. اگر از ادويه وسس مناسب استفاده نشود, ماهي طبخ شده از مزه وطعم چنداني برخوردار نخواهد بود.
4_ سرخ كردن ماهي :
اين روش طبخ براي ماهيهاي كوچك كه گوشت نرم ولطيفي دارند مناسب است .بهتر است از روغن مايع استفاده شود.
5_ طبخ آرام وسرخ كردن ماهي درفر:
دراينگونه طبخ , تمامي ماهيها را در فر قرار ميدهيم . گاهي ماهي برروي بستري از انواع سبزيجات معطر قرار مي گيرد وگاهي نيز در سوپ ماهي وهمچنين كره وروغن مايع پخته مي شود. درجه فر را در حد متوسط قرار داده تا ماهيها به آرامي پخته شوند.
6_ كباب كردن ماهي :
ماهيهاي كوچك وچاق مانند قزل آلا, بچه آمور يا كپور براي كباب كردن مناسبند. براي اين منظور دردو طرف ماهي بطور مورب چند برش ايجاد كرده وحدود 5 دقيقه آنرا در مايع نمك , فلفل وآبليمو قرار مي دهيم وسپس به ماهي روغن مايع ماليده , هر طرف ماهي را قريب 10 دقيقه روي آتش كباب مي كنيم وقتي كه رنگ ماهي كمي تيره شد,استخوان ستون فقرات براحتي از گوشت جدا مي شود وماهي كاملاً پخته وآماده سرو خواهد بود.
  

[ بازگشت به بخش آشپزخانه آبزيان | فهرست بخش ها ]
تمامی حقوق برای اداره کل شیلات استان کرمانشاه محفوظ می باشد - 1390

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.12 ثانیه